dimarts, 6 de març del 2007

Ventdelplà

Dues caretes inicials de les diferents temporades de la sèrie de TV3 de Benet i Jornet. O com el pressupost d'una sèrie pot canviar el cantant de la sintonia i la imatge inicial de la telenovela.


00'51'' - Careta de la 1a i 2a temporada (Cantada per Gerard Quintana).


1'14'' - Careta de la 3a temporada (Cantada per Victor).

2 comentaris:

Lord Darkangel ha dit...

No sé que hi té a veure el pressupost, m'ho pots explicar?
Jo crec que si en boixaderas i d'altres que no hi surten, no hi són i han de posar els altres com la mar ulldemolins i el personatge del Rafa, doncs han de canviar l'opening, no?
Lo de la cançó és un altre tema.

Gimpy ha dit...

bueno, simplement era un comentari volent dir que, quan va començar, era una sèrie que no sabien com aniria, i ara que tenen molta audiència, s'han currat una peazo careta amb superefectes ... vaja, la trobo bastant diferent de la primera. El pressupost, qui té audiència té pasta i pot seguir fent una sèrie. Ventdelplà estava pensada per durar una temporada, però van tenir més èxit del què no s'esperaven.
Amb això no estic dient res, a mi la sèrie m'agrada, però només veure la estrena del primer capítol amb un ambient de festa com "el cor" vaig pensar que la qualitat de la sèrie anava cap avall...però bueno, de moment està aguantant.

tot i així, visca ventdelplà!! XD